LIEČBA VÝŽIVOU

Encyklopédia liečivých potravín

Karel Červený, Drahomíra Červená

Vydalo: Vydavateľstvo Neografie, Martin, 2002

Stav:  veľmi dobrý

Jazyk:  slovenčina

Preklad:  Denisa Michnáčová, Alžbeta Stančevová

Strán:  216

ISBN:  80-88892-48-1

4,00 

Dostupné

Krátky popis:

Autori knihy Drahomíra Červená a Karel Červený sú známi propagátori zdravého spôsobu života, ku ktorému patrí aj správny výber a zloženie stravy. Keďže naše telo sa vlastne buduje z toho, čo zjeme, je vhodné venovať jedlu patričnú pozornosť. Z publikácie sa dozviete, aké účinky majú najdôležitejšie potraviny. State o ovocí a zelenine sú abecedne zoradené a obsahujú údaje o tom, aké majú zloženie a ako ich možno liečebne využiť. Pripojené sú recepty na prípravu zdravých jedál. Nájdete tu aj kapitolu o škodlivých potravinách a zoznam chorôb s návodom na ich liečenie pomocou potravín.

Sledujte nás na Facebooku